Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VIRÁG ÁRULKODIK

2009.03.04

A kedvenc virág sokat elárul az emberről

 Ha az ibolyát szereti

(Mottó: természetesen egyszerű)

Az ibolya-nő: visszafogott, nincs szüksége "segédanyagokra" a hódításhoz. Nem kedveli a feltűnést, inkább a háttérbe húzódik. Nála őszintébbet elképzelni sem lehet, és ezt minden ismerőse sokra értékeli.

Az ibolya-barátnő: titoktartó, tudja, mikor kell eltűnni a színről. Nem fárasztja ötpercenként telefonhívásaival. Minden körülmények között lehet rá számítani.

Az ibolya-szerető: kedvességével és érzékiségével elkényezteti. Tud bókolni, és meghallgatja partnere összes baját. Az ilyen férfi egy kincsesbánya.


Ha a margarétát szereti

(Mottó: első az egyéniség)

A margaréta-nő: őszinte, mindig magát adja. Nem szégyelli rossz tulajdonságait, és álszerénység nélkül felvállalja az erényeit is. Ismerősei biztosan azt mondják, micsoda fej! És hűséges.

A margaréta-barátnő: nem kertel, mindig elmondja - kérés nélkül is - a véleményét. Kettejük között valószínűleg nincsenek titkok.

A margaréta-szerető: amikor azt suttogja, hogy "szeretlek", biztos lehet benne, őszintén beszél. Hiszen éppen az a legszeretetreméltóbb tulajdonsága, hogy soha nem lenne képes hazudni.


Ha a pipacsot szereti

(Mottó: érzékek rabságában)

A pipacs-nő: érzékeny az apró rezdülésekre is. Általában érzelmei irányítják. Semmi nem hagyja közönyösen, állandó vibrálásban él. Ez adja báját, egyben gyenge pontját is.

A pipacs-barátnő: mindent megért, elég egy pillantást vetnie önre. Roppant érzékeny semmi nem kerüli el a figyelmét. Ezért nem érdemes bármit is eltitkolni előle. Úgy ismeri a barátnőjét, mint önmagát, sőt talán még jobban is.

A pipacs-szerető: mindig lázba hozza! Elég egy mosolya, egy pillantása... Egész lénye hódító. A macsó férfi igazi ellentéte. Néha nagyon titokzatosan is tud viselkedni.


Ha a rózsát szereti

(Mottó: érzelmek és érzelmek)

A rózsa-nő: nőiessége a legfontosabb. Érzelmes, hol visszafogott, hol nagyon is érzéki. Tudja élvezni az élet örömeit. Csak azokkal az emberekkel és dolgokkal foglalkozik, amelyekről úgy gondolja, hogy megérdemlik.

A rózsa-barátnő: kapcsolatuk nem a véletlen szülötte. Az ilyen barátnő jó tulajdonságaival hívja fel magára a figyelmet. Tanácsait mindig érdemes megfogadni, és valószínűleg tudja is, hogy teljesen bízhat benne.

A rózsa-szerető: nagyon hódító. Vonzerejét leginkább az adja, hogy nem lehet pontosan tudni, mitől olyan kellemes vele lenni. De tény: mindenben megfelel az ideáljának.


Ha az íriszt szereti

(Mottó: felhőtlen boldogság)

Az írisz-nő: lágyság, kedvesség, harmónia jellemzi. Leginkéább a mérsékelt tavaszi időjárást suzereti, ekkor van a legjobb formájában. Kapcsolataiban nem szokott taktikázni, és nem őriz nagy titkokat sem.

AZ írisz-barátnő: mindent elmondhat neki, hallgatni fog, mint a sír. Nem kell sokat beszélniük, fél szavakból is m,egértik egymást. Éppen ezért ragaszkodik annyira a barátnőjéhez.

Az írisz-szerető: intelligenciája és humorérzéke valószínűleg az első nap elkáprzátatta. Az írisz férfinak nagy lelke van. Nem felületes, és nagyon érzéki. Tudja,. hogyan vegye körül magát érdekes emberekkel- ezrt is ragaszkodik önhöz.


Ha a liliomot szereti

(Mottó: nagyvonalúság felsőfokon)

A liliom-nő: hatalmas szíve van. Nagyvonalú. szeret másoknak örömet okozni. Teljesen hiányzik belőle a káröröm. Nem képes viszont elviselni a középszerűséget.

A liliom-barátnő: teljesen a bizalmába avathatja. Soha nem fogja elárulni, ebben biztos lehet. Mint ahogy abban is, hogy a barátság az ő számára isszent.

A liliom-szerető: ez a férfi tudja, mi a jó modor! Soha nem jön zavarba társaságban, modora mindig megnyerő. Minden tulajdonsága elragadó. Teljesen leveszi önt a lábáról udvarias viselkedésével.
A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.